I forbindelse med diskussionen om registreringsafgiften på elbiler har der i den senere tid været flere tal fremme vedr. statens provenutab. En række aktører har i debatten fremhævet ganske høje skøn for det tabte provenu, med henvisning til at især én bilmodel, Tesla Model S, opnår en stor rabat gennem afgiftsfritagelsen. Dansk Elbil Alliance har nu udarbejdet et faktaark, der gør op med den fordrejede opfattelse, at afgiftsfritagelsen alene kommer Tesla til gode.

El-bil markedet er i hastig udvikling og som el-biloperatør må CLEVER køre ad nye veje for at følge med. Som et led i den udvikling, stiger Lars Bording af som adm. direktør i CLEVER efter fire år på posten og giver stafetten videre til Casper Kirketerp-Møller.

Dansk Elbil Alliance kritiserer beregninger fra to studerende, som Politiken refererede mandag den 25. maj 2015.

Danmark har fået en ny app, der skal give danskerne svar på, om de er klar til at køre elbil.

Som den første uafhængige værkstedskæde servicerer Bosch Car Service nu ikke kun benzin- og dieselbiler, men også elbiler, og mens din egen bil er på værksted, kan du nu låne en elbil. Har du behov for en anden bil, mens din egen er på værksted, kan du således benytte lejligheden til at opleve den højteknologiske og miljøvenlige elbil indefra.