Årsmøde i Dansk e-Mobilitet

Dansk e-Mobilitets sekretariat på Nordens største elbil-messe, eCarExpo i Bella Center oktober 2022

Dansk e-Mobilitets sekretariat på eCarExpo sidste år. Foto: Jesper Tornbjerg

Kom med, når Dansk e-Mobilitet inviterer til årsmøde den 27. oktober 2023. For første gang finder årsmødet sted ved eCarExpo ved Bella Center Copenhagen, hvor vi vil være omgivet af det nyeste branchen har at byde på!

Elbilen har sejret. Antallet af fossildrevne biler er på retræte, alt imens elbiler bliver et mere og mere almindeligt syn på de danske veje. Samtidig stiger antallet af ladestandere i et uset tempo og er på blot et år mere end fordoblet og rækkeviddeangst er så småt på vej ud af elbilisternes ordbog.
 
Omgivet af det nyeste, branchen har at byde på, inviterer Dansk e-Mobilitet til årsmøde den 27. oktober 2023, der for første gang afholdes ved eCarExpo i Bellacenteret i København. Vi står for et spændende program på scenen fra 11:15-13:00. Herudover vil der også være rig mulighed for at opleve hele konferencen, og alt hvad lade- og elbilbranchen har at byde på samt adgang til det hele nye koncept eComExpo, der vil have fokus på elektrificeringen af den tunge transport. 

Vi glæder os til at se jer til en spændende dag i e-mobilitetens tegn!

TILMELDING HER 

Der er seneste tilmelding mandag d. 16. oktober kl. 12:00. OBS. Ved No-show forbeholder vi os retten til at vedlægge et gebyr på 500 dkk. Alle er velkommen til vores program, men vi har begrænsede billetter til selve konferencen, hvorfor medlemmer af Dansk e-Mobilitet prioriteres

 

Program for årsmødet

 

11.15-11.25

Bestyrelsesformandens betragtninger

/Casper Kirketerp-Møller, administrerende direktør, Clever og bestyrelsesformand, Dansk e-Mobilitet

 

11.25-11.40

Grøn omstilling af vejtransporten set fra Christiansborg – brug for nye initiativer?

/Martin Lidegaard, formand for Radikale Venstres folketingsgruppe

 

11.40-11.55

Grøn strøm til alle?

/Kristian Jensen, administrerende direktør, Green Power Denmark

Danmark skal investere massivt i både vedvarende energi og elnettet, hvis vi skal nå i mål med klimaambitionerne. Men kan vi følge med og sikre en fuld elektrificeringen af vejtransporten?

11.55-12.10

Fremtidens hjem og bil i grøn balance

/Henriette Høyer, Global Development Manager, E.ON

Fremtidens bil skal tale sammen med hjemmet og energisystemet. Ladeboksen bliver fremtidens enabler til at balancere energiforbruget i hjemmet og bilen. Gennem partnerskaber med bilmærker kan vi skabe bidirectional charging (V2G) med load balancing i Europæiske husstande.

 

12.10-12.25

Praktisk forskning: fleksibilitet til fordel for forbruger og elnettet

/Tore Harritshøj, direktør, Spirii

Kom med, når Spirii giver status på deres e2flex-projekt hvor forbrugsmønstre og netudfordringer udforskes, og der dykkes ned i hvilke fleksibilitetsprodukter, der kan udvikles til at afhjælpe flaskehalse i elnettet og måske give en økonomisk fordel til elbilister?

12.25-12:40

Vehicle to Everything (V2X) – tæt på virkelighed?

/Peter Bach Andersen, Senior Researcher, DTU Wind and Energy Systems

Hvilke muligheder kommer V2X med for elnettet, hvilke tekniske muligheder følger med og hvilke bremseklodser er der for implementeringen af V2X?

 

12.40-12.55

Overrækkelse af prisen for Årets Elbilparate kommune
/ FDM & Dansk e-Mobilitet

 

12:55-13.00

Afrunding
/John Dyrby Paulsen, direktør, Dansk e-Mobilitet

 

13.00

Netværksfrokost på balkonen for Dansk e-Mobilitets medlemmer og inviterede