Dansk Elbil Alliance inviterer til årsmøde 14. november

Debat om elbiler på årsmødet i Dansk Elbil Alliance 2016

Den 14. november klokken 12-17 holder Dansk Elbil Alliance årsmøde i Mogens Dahl Koncertsal, Snorregade 22 på Amager. Vi håber, at du har lyst til at tilbringe en eftermiddag i selskab med elbilbranchen.

Årsmødet indledes af klimaminister Lars Christian Lilleholt, som vil fortælle om regeringens ambitioner for elbiler og om klimastrategien. Derefter vil Teknik og miljøborgmesteren i Københavns Kommune, Ninna Hedeager Olsen, fortælle om Københavns klimastrategi og status for den. Klokken 13 får vi besøg fra VW fabrikken i Wolfsburg når Maik Stephan fortæller om Volkswagens elbilstrategi ”Roadmap E”.

Efter pausen kommer årsmødet til at handle om elbusser, først vil Dorthe Nøhr fortælle om Movias erfaringer med elbusser og især om udbudende af både ladeinfrastruktur og elektriske buslinjer i 2017 og 2018. Et af resultaterne af disse udbud er, at linje 2A i København kommer til at køre på el fra udgangen af 2019. Det vil Arriva, VDL og Siemens fortælle mere om i fællesskab.

Til sidst vil Lærke Flader varme op til den traditionsrige paneldebat, hvor en række folketingspolitikere skal debattere, hvordan og hvor meget der skal gøres for at gøre transporten grøn. Debatten vil kredse om, hvad der skal ske efter det forestående folketingsvalg.

Se programmet i linket til højre. Tilmelding kan ske ved at sende en mail til Søren Jakobsen på mail: sja@danskenergi.dk.