Kom til Elbildag foran Frederiksberg Rådhus lørdag den 16. marts

Tesla Model 3

Lørdag den 16. marts fra klokken 10 til 15 præsenterer vi 11 elbiler foran Frederiksberg Rådhus. Kom og tal med en ekspert og prøv en elbil.

Lørdag den 16. marts fra 10 til 15 holder vi elbildag foran Frederiksberg Rådhus. Vi viser 11 forskellige elbiler frem på elbildagen og håber du har lyst til at komme forbi til en snak om opladning, rækkevidde og meget andet. Vi vil gerne vise de mange spændende elbiler, der er kommet på markedet i 2019, som både kører længere og oplades hurtigere end tidligere. Men du er selvfølgelig også velkommen til bare at komme for hoppeborgen.

Anledningen til arrangementet er, at Frederiksberg kommunalbestyrelse har sat sig et mål om, at Frederiksberg skal være Danmarks elbilby nr. 1. Strategien præsenteres også i Frederiksberg Kommunes stand.

Til elbildagen kan du se 11 forskellige elbiler, og nogen af dem kan du også få lov at prøve at køre i. Du kan møde bilmærkernes eksperter i elbiler og du kan tale med garvede elbilister fra foreningen FDEL, der er forbrugerorganisationen for elbilister.

De biler du kan se:

BMW i3

Hyundai Ioniq og Kona

Kia Niro som elbil og som opladningshybrid

Mercedes S-klasse og E-klasse

Nissan e-NV200

Renault Zoe og Kangoo

Tesla Model 3

Tripl