Ny pris om at blive Frederiksbergs mest elbilsparate arbejdsplads

LANCERING
elbilsparkering

En ny platform og konkurrence skal motivere flere virksomheder på Frederiksberg til at opsætte ladestandere. Vær med, når platformen bliver lanceret 4. november.

En ny online-platform, hvor virksomheder på Frederiksberg kan melde sig til konkurrencen om at blive årets elbilsarbejdsplads i 2022, ser dagens lys.

Den bliver lanceret torsdag den 4. nov. kl. 15-16 hos Dansk Energi, Vodroffsvej 59, 1900 Frb. C - og du kan være med.

Der vil være taler ved Simon Aggesen, borgmester i Frederiksberg Kommune, og Lars Aagaard, adm. direktør i Dansk Energi.

Du får mulighed for at snakke med Simon Aggesen, Lars Aagaard og netværke med aktører fra elbilbranchen.

Vi byder på kaffe og vin. 

Tilkendegiv om du deltager

Program

15.00: Velkommen / Lærke Flader, branchechef, Dansk Elbil Alliance

15.05: Tale / Simon Aggesen, borgmester i Frederiksberg Kommune

15.15: Tale / Lars Aagaard, adm. direktør i Dansk Energi

15.25: Demonstration af onlineplatform / Astrid Haug, digital rådgiver

15.35: Vin, kaffe og networking 

Platformen og konkurrencen skal motivere flere virksomheder på Frederiksberg til at opsætte ladestandere. Det gør både Frederiksberg endnu grønnere og bidrager samtidig til virksomhedernes fremtidige rekruttering gennem bedre og mere fremtidssikre parkeringsforhold for deres medarbejdere.

Virksomheder kan gøre en stor forskel for at skabe flere ladestandere i byerne og på den måde understøtte den stigende interesse for elbiler blandt danskerne samt bidrage til et grønnere Danmark. Projektet er et pilotprojekt, som senere vil blive udvidet til andre kommuner og potentielt hele landet. Projektet har fået støtte fra Frederiksberg Kommunes klimafond.